Jag duger som jag är.

Jag känner inte längre behov av att förklara mig, försvara mig, be om ursäkt för mina åsikter eller principer! Jag får lov att bli jävligt förbannad på orättvisor och folk som inte har civilkurage och som bara tittar på eländet utan att lyfta ett finger för att hjälpa. Det är ok att svära! Det är ok att bli arg, irriterad, besviken och ledsen …

Jag är bara en människa med alla mina brister men som ändå ta mig fan har lyckats bli delaktig i en stor våg som avslöjar förövare i dess olika skepnader i samhället! Och jag är jävligt stolt över mina modiga medkämpar som står upp för Mänskliga rättigheter och i synnerhet Barnens rättigheter!

Jag behöver INTE behaga någon för att bli älskad för den jag är. Människor har försvunnit ur mitt liv medan nya har kommit in. Och många vänner har jag fastän vi inte har setts på evigheter. De finns alla i mina tankar och i mitt hjärta.

En väckarklocka jag fått är insikten hur VÄRDEFULL vår tid och vårt avtryck i samhället är medan vi vandrar här på jorden. Om man är frisk så speglar ens handlingar precis som om man vore odödlig.

Det är först när man inser att ens tid här i denna plats av universum kan vara begränsad. Då börjar man göra andra prioriteringar. Jag inser att tiden är över nu för att bli utnyttjad och manipulerad.

Jag bestämmer över min egen tid. Min hälsa och mina närstående, min aktivism och min bok står högst uppe på agendan.

Jag duger som jag är!

Advertisements
This entry was posted in Aktivism, Emotionell Frihet, Inspiration and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s