VARFÖR KAN SEKTEN ALDRIG ERKÄNNA SINA FEL. 5/4-2019

Det är ingen nyhet att De högsta ledarna, den sk Den styrande kretsen inom Jehovas vittnen aldrig erkänner om de begår lagbrott eller vilseleder sina egna medlemmar. Det började redan på grundaren Charles T Russells tid. När profetiorna inte gick i uppfyllelse och medlemmarna började ifrågasätta så lades skulden på medlemmarna själva. ”De hade missförstått och lagt för mycket betydelse i profetiorna”. Redan då var det många som lämnade Bibelforskarna som Jehovas vittnen hette på den tiden. Sedan har det bara fortsatt. ALDRIG har någon ledare inom JV erkänt sina felaktiga profetior, lögner, eller hur de tack vare Två vittnes regeln skyddar pedofiler!

Så varför är jag inte förvånad över att JV inte erkänner att de begick ett lagbrott i Sverige och blev dömda till böter på 43 000 SEK (ca 4300 USD).

I sociala medier skriker Jehovas vittnen sig hesa, ”förföljelse”, ”diskriminering”, ”vår religionsfrihet och yttrandefrihet är i fara” och massa annat skit. Ett JV skrev ”Vad kommer de, dvs oss andra som inte är Jehovas viunen, att säga när (domedags) filmerna blir verklighet? Jehovas vredes dag är NÄRA”. Jojo, prata om olämplig religiös oropaganda!!

De är helt ute och cyklar!

Det handlar INTE om religionsfrihet eller yttrandefrihet eller diskriminering utan att religiösa filmer som innehåller hot, våld, straff ska ha en 15- års gräns!! I Sverige finns det en lag som säger att filmer som visas på offentliga platser för allmänheten först ska ha skickats till Statens medieråd för granskning och för att få en åldersgräns. Det är detta lagbrott Jehovas vittnen har begått när de struntat i att skicka in filmerna för granskning. De vet naturligtvis att ingen normal vettig människa tycker att det är ok för en 4-åring att se på deras hemska Harmageddon filmer. Och de vet att den sortens filmer skulle ha fått en 15-års gräns!

Barnens rättigheter måste gå före religiös propaganda som förtrycker, hotar, bestraffar och hånar! Punkt slut!

About ogonrorelseterapi

Hej! Vad roligt att du har hittat min blogg - Friheten är mitt paradis -samma namn som min självbiografi. Jag är uppvuxen inom sekten Jehovas vittnen och blev utsatt för sexuella övergrepp. Tack vare Ögonrörelseterapin har jag läkts från komplex PTSD. Idag är jag föreläsare och brinner verkligen för att sprida kunskap. Kika gärna in på min Youtube kanal Sabrina Shanti. För bokning av föreläsning googla att vara anhörig så finner du min hemsida. www.attvaraanhorig.se.
This entry was posted in Barnens rättigheter, Lagbrott, Samfundet Jehovas vittnen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s