FÄLLANDE DOM. 3/4-2019

Glädjeyran gör mig nästan vimmelkantig!! Det blev en FÄLLANDE DOM!!! Och böter på över 40 000 kr!!! Tänk vad ett fåtal envisa och hängivna aktivister kan genomföra i kampen för Barnens rättigheter!! Äntligen lyssnar samhället på oss. Det har varit trögt. Vi har kontaktat media, politiker, organisationer och föreningar. Intresset har varit minst sagt svalt. Men vi gav oss inte!!! Vi visste ju att Jehovas vittnens organisation begick ett lagbrott. Så i somras satte vi och ett flertal andra modiga ex JV igång med att göra polisanmälningar. Det var bara i Stockholm som anmälningarna resulterade i åtal och idag kom domen. Utan tvivel  har JV begått ett lagbrott.

Denna seger är historisk!! Vi aktivister och ex JV som har engagerat oss i kampen för Barnens rättigheter har visat hur målmedvetna vi är och att vi är fast beslutna att hjälpa de utsatta barnen i slutna rum/religiösa sekter/samfund.

About ogonrorelseterapi

Hej! Vad roligt att du har hittat min blogg - Friheten är mitt paradis -samma namn som min självbiografi. Jag är uppvuxen inom sekten Jehovas vittnen och blev utsatt för sexuella övergrepp. Tack vare Ögonrörelseterapin har jag läkts från komplex PTSD. Idag är jag föreläsare och brinner verkligen för att sprida kunskap. Kika gärna in på min Youtube kanal Sabrina Shanti. För bokning av föreläsning googla att vara anhörig så finner du min hemsida. www.attvaraanhorig.se.
This entry was posted in Barnens rättigheter, Inspiration, Lagbrott, Samfundet Jehovas vittnen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s