Rättegången.

Rättegången var ett skämt. Ren parodi! Ett hån mot oss alla som kämpar för barns rättigheter.

Jehovas vittnet som stod åtalad för att vara ansvarig för att ha visat hemska filmer varav en domedagsfilm (musikvideo där hundratal tungt beväpnade soldater riktar sina vapen mot JV -barn, kvinnor och män) på sammankomsten förra sommaren 2018 för hundratals barn utan att ha skickat in filmerna  till Statens medieråd för granskning och för att få en åldersgräns – hade en arrogant försvarsadvokat. De ljög i rätten. Och visade några filmer om b l a en fågel som de påstod hade visats på sammankomsten. Ren lögn. Varför visade de inte Harmageddon filmen och den starkt HBTQ kritiska filmen???

Jehovas vittnen pratikserar något som de kallar för Teokratisk Krigsföring vilket innebär att de med gott samvete kan ljuga till myndigheter och i rättegångar för att skydda deras ”Guds Jehovas enda sanna organisation på jorden”. Guds lag står över statens.

Jehovas vittnens organisation tycker att fasaden är viktigare att hålla glänsande än att skydda barn från pedofiler och religiös propaganda som är skadligt för barn.

På SVT play kan ni b l a se Veckans brott redaktionen visa ett 10 minuter långt inslag om rättegången mot Jehovas vittnen, vår demonstration och intervjuer!

Igår tog Jesper Rönndahl i satirprogrammet Svenska nyheter upp samma saker på ett klockrent sätt!! Jag ääääälskar parodi!! Humor är bra sätt för att sprida information!!

 

Advertisements
This entry was posted in Aktivism, Inspiration, Sekten and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s