Ilska.

Jag kokar inombords av ilska över den brist på civilkurage många i samhället uppvisar! Ilska över att sekter/religiös skenhelighet och indoktrinering av barn, pedofiler, våldtäktsmän, och kvinnomisshandlare skyddas. Förbannad över att samhället sviker de mest utsatta barnen. Barnen som växer upp i sekter såsom Jehovas vittnen och liknande kristna samfund mfl. Barn som har NPF som sviks av sina egna familjemedlemmar/bonusfamiljemedlemmar, släkt, skola mfl. Min dotter har behandlats så otroligt illa av samtliga ovan nämnda. Det sveket kommer vi båda aldrig att glömma. Dessutom den äckliga kristna skenheligheten i bonusfamiljen/familjen som sätter sig själva så högt på piedestal men glömmer bort Jesus kärleksbudskap. Jag kokar av ilska över dessa orättvisor. Jag kokar av ilska över den brist på civilkurage i familjerelationer där man bara tittar på och därmed blir indirekt ansvariga för att familjen kraschar. Jag är förbannad över över allas svek mot de mest utsatta i samhället, nämligen våra barn!!

ILSKA ÄR EN KONSTRUKTIV KRAFT!! Jag kommer ALDRIG att sluta kämpa för RÄTTVISA  och Barns- & mänskliga rättigheter!!!

Kalla mig jobbig. Det skiter jag i! Jag ska avslöja all ert hyckleri!!

Jehovas vittnens äldste, de högsta hönsen tillämpar något som kallas för Teokratisk krigsföring vilket betyder att de får ljuga i rättegångar och förhör med myndigheter eftersom de anser att Guds lag står över staten. Syftet med Teokratisk krigsföring är att skydda deras Gud Jehovas sanna organisation på jorden. Fasaden är viktigare än barnens utsatthet. Jehovas vittnens organisation har avslöjats med att de har undanhållit information om runt 20 000 pedofiler inom organisationen. Uppgifter om pedofilerna, offren, detaljer om övergreppen etc som de vägrat tillhandahålla myndigheterna. Detta avslöjades förra veckan och är stora nyheter i USA men här hemma i mesiga Sverige där man skiter på sig av rädsla med att stöta sig med religiösa människor nämner man inte detta i media. Man t o m är så feg att man skiter i de mest utsatta barnen i vårt samhälle.

Tillåt mig berätta vad religiös indoktrinering kan innebära! Jag föddes in i det religiösa samfundet Jehovas vittnen. Som barn fick jag itutat mig deras blodpolicy. Både Gud, de Äldste (pastorer), församlingen, mamma, familjen och släkten berättade för mig att det var förbjudet att ta emot blodtransfusioner. Varför göra Gud arg genom att ta emot blod av den enda anledningen att man vill leva när Gud i så fall skulle döda en i Harmaggedon? Varför offra ett evigt liv i paradiset på jorden där man skulle få leka med lejon och klappa tigrar för några fjuttiga år i denna Tingens ordning? Jag tyckte att detta var både logiskt och riktigt! Om jag som barn hade råkat ut för en olycka och behövt blod hade jag vägrat ta emot blodtransfusion. Detta är religiös indoktrinering som är skadligt för barn men som försvaras i religionsfrihetens namn!

Jag är så otroligt tacksam över att vara fri idag! Fri från hjärntvätt! Fri att avslöja sekten och all skenhelighet jag möter i samhället! Min ilska är min motor! Jag är stolt över att vara förbannad över er alla som svikit mig, min dotter och alla som utsätts för misshandel av religiös, fysisk, psykisk, verbal, känslomässig och sexuell karaktär!

Jag kommer ALDRIG ge upp min kamp för att ge de bortglömda barnen i vårt samhälle en röst!!

Advertisements
This entry was posted in Aktivism, Inspiration, Sekten and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ilska.

  1. Hej jag läser och måste läsa om och om för jag både gråter och skrattar befriande igenkännande. Där oxå man trodde den enda sanna tron var de bästa beskydd blev de värsta sveket och hjärnstressen av att inget stämde. Jo alla JW fanns det en liten skara son försökte och fanns där men våga inte stå på min sida hela vägen och i sista steget i kommittén där jag vägra tiga om sexövergrepp på mig och 3 små barn. Där känner jag igen jätte mycket Sabina. Socialtjänsten skulle då vara min och mina barns räddning men där fixades JW familjer som fick betalt men stötta pedofilen i allt. I chock jag fatta de finns onda i socialtjänsten och de drev 25 utredningar emot mig, istället och rättegångar emot mig 1994 börja helvete och är inte slut än. För dom jag mötte är psykopater och sociopater. Riktigt evil. Som du skrev sveket i samhället kunde vi inte tro var sant. För JW svek med sin lögn policity att ljuga i guds namn . Men här ute i samhället skulle följa lagen men tyvärr. Sveket upprepa sig. Hoppas vi får de goda att slå följe i framtiden för vi behöver stöd och frid. Jag accepterar inte heller och min sorg drev driver mig även utbränd ner i många bottnar men vi ger oss inte Sabina.❤️💝❤️

    • Tack för dina rader!! Så sant, vi ger oss inte!! Sekten skyddar många pedofiler. Förra veckan upptäcktes ett register på runt 20 000 pedofiler inom Jehovas vittnens organisation/ JW.org. Med info om pedofilerna, offren, detaljer om övergreppen etc. Register som inte lämnats till myndigheterna.
      Jag beklagar att du och dina barn har drabbats så svårt. 😢 Fruktabsvärt svek av JV som påstår vara den enda sanna religionen. Men att samhället sviker är ännu mer magstarkt!

      Vi ger aldrig upp vår kamp!! Tusen styrkekramar ❤️😍❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s