Återblick på året som gått.

Vid denna tid varje år brukar jag tänka tillbaka på vilka möten, lärdomar och insikter jag fått under årets gång. Varje år innebär personlig utveckling och ett inre växande. 2018 har för mig personligen varit ett år med otroliga positiva möten och upplevelser. Om jag skulle beskriva 2018 med ett ord så är det: KÄRLEKSBOMB! ❤️

Det känns som att hela min Själsfamilj eller Själssläkt har återförenats. Så många syskonsjälar. Så mycket sprudlande kärlek som omges mig. Det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som jag omfamnar alla mina nya och gamla vänner. Att sammanföra dessa fantastiska själar och få se hur nya band knyts är en fröjd för mitt hjärta.

En annan otrolig upplevelse är min aktivism för Barnens rättigheter och de viktiga kontakter som knutits. Min youtube kanal Sabrina Shanti når ut till individer som delar mina livserfarenheter och tillsammans med vårt civilkurage kan vi förändra samhället. Första segern är att det blir en rättegång den 25 mars nästa år mot den man, Jehovas Vittne, som ansvarade för sammankomsten i Stockholm i somras. Organisationen bryter mot Sveriges rikes lag genom att visa filmer som inte har skickats in till Statens medieråd för granskning och få en åldersgräns. Denna starka, brinnande, färgsprakande passion hos oss aktivister som vill skydda och hjälpa barn inom alla sekter är fantastisk att se.

Min dotter fortsätter att förbluffa mig med all sin klokhet, insikter, kärlek, framgång och personlig utveckling. Hon imponerar på alla mina vänner som har lyckan att få lära känna henne. Hon är en sann förebild för oss alla. Det är inte bara en stolt mors ord utan vad flera vänner har sagt till mig under hösten. Och det värmer mitt mammahjärta.

2019 kommer bli ett spännande år! Mina föreläsningar drar igång.  Det är en sann glädje att få börja föreläsa om tre olika teman:

1: Autism hos flickor.

2: Uppväxt inom en sekt med hederskultur.

3: Överleva en barndom med sexuella övergrepp.

Jag vill avslutningsvis Tacka ALLA underbara själar som finns i mitt liv!! Det är en sann gåva att få vara er vän, syskonsjäl, mamma, och särbo. ❤️

Önskar er alla en mysig Julhelg och Allt Gott inför det nya året 2019! ❤️🌟❤️

 

Advertisements
This entry was posted in Föreläsningar, Inspiration, Livsåskådning and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s